Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ είναι τρελαμένοι με τον διαιτητή Κουνέιτ Τσακίρ, ωστόσο παράπονα έχουν και οι Μαδριλένοι! Δείτε ποια είναι αλλά και την παράδοση του Τούρκου με τις αγγλικές ομάδες!
Το τρομερό παιχνίδι του Old Trafford επισκιάστηκε κατά πολλούς από τις αποφάσεις του Τούρκου διαιτητή. Για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ είναι κόκκινο πανί. Από την άλλη, υπάρχουν και οι Μαδριλένοι που αναγνωρίζουν ότι ήταν τραβηγμένη απόφαση για την αποβολή του Νάνι, ωστόσο στέκονται σε άλλες φάσεις.
Χαρακτηριστικά, ο Αντούχαρ Ολιβέρ στο ράδιο της Marca ανέλυσε καρέ-καρέ τη φάση και τόνισε ότι έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα. Δύο ακόμα φάσεις που μπλέκεται η διαιτησία είναι από ένα χέρι. Αφενός αυτό του Ράφαελ σε κεφαλιά του Φαν Πέρσι, το οποίο ζητάει η Ρεάλ Μαδρίτης και αφετέρου ένα του Ράμος μέσα στην περιοχή. Για τον Ισπανό, είναι και τα δύο ακούσια.
 
 
«Οφσάιντ το γκολ της Γιουνάιτεντ»
 
Παράπονα από τον Τούρκο διαιτητή Κουνέιτ Τσακίρ δεν έχει μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Liberovisión  του Canal+!
 
Οι Ισπανοί έχουν παγώσει ένα στιγμιότυπο και ισχυρίζονται ότι πριν τη αυτογκόλ του Ράμος είχε προηγηθεί οφσάιντ του Φαν Πέρσι, ο οποίος ήταν σε αντικανονική φάση και άρα η φάση έπρεπε να σταματήσει! Παράλληλα, στο Canal+ στέκονται και στο χέρι του Ραφαέλ που δεν δόθηκε για τη πέναλτι υπέρ των Μαδριλένων, τονίζοντας, σε αντίθεση με τη Marca, ότι έπρεπε να δοθεί. Ανάλογες τοποθετήσεις υπάρχουν και στην Daily Mail από τον Γκρέιαμ Πολ, ο οποίος στέκεται αφενός στο χέρι του Ραφαέλ, αλλά και στην ειρωνεία του Ρίο Φέρντιναντ προς τον διαιτητή, η οποία θα μπορούσε να επιφέρει ποινή. Ο Άγγλος αμυντικός χειροκρότησε ειρωνικά μπροστά στο πρόσωπό του!
 
 
Παρόλα αυτά τονίζει ότι η απόφαση για κάρτα στον Νάνι ίσως ήταν τραβηγμένη. Από την πλευρά του Ο Ρόι Κιν δηλώνει ότι ήταν ξεκάθαρη κόκκινη, αφού πρόκειται για επικίνδυνο παιχνίδι του Πορτογάλου, ανεξαρτήτως του αν είχε δει τον αντίπαλό του ή όχι. Ο καθένας έχει την άποψή του και οι διαμάχες για τις αποφάσεις του Τσακίρ είναι πολυεπίπεδες!
 
Η παράδοση του Τσακίρ!
 
Ο 36χρονος διαιτητής έχει σφυρίξει και στο παρελθόν δύο παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από αυτό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και στα δύο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν είχαν κερδίσει! Ήταν η περσινή ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η ισοπαλία με την Μπενφίκα. Κάποιοι όμως βλέπουν ότι γενικώς απέναντι στις αγγλικές ομάδες ο Τσακίρ έχει μία τάση να αποβάλει παίκτες! Δείτε τη φωτογραφία! Ο Γκρέιαμ Πολ, είχε προειδοποιήσει τη Γιουνάιτεντ πριν το ματς!


www.gazzetta.gr