Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής (1-0) στο ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή Ψαχνών. Χρυσή αλλαγή ο Λαμπίν που βρήκε δίχτυα στο 90', κορυφαίος με διαφορά ο Βερπακόφσκις.
     
Ο ΚΟΡΙΟΣ Μύρισε άνοδο στο κατώφλι της άνοιξης...
Οι Κρητικοί είχαν την καθολική υπεροχή από την αρχή, δείχνοντας διάθεση να πιέσουν. Αντίθετα, τα Ψαχνά προσπάθησαν να κόψουν τον ρυθμό της αναμέτρησης, να αμυνθούν και να χτυπήσουν ίσως κάποια στιγμή στην αντεπίθεση.
Ο Εργοτέλης που είχε την κατοχή, προσπαθούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, με βασικό εκφραστή των Βερπακόφσκις. Ο Λετονός επιθετικός ήταν με διαφορά ο κορυφαίος στο γήπεδο, αφού ήταν μία μόνιμη απειλή για τον Ηρακλή, όμως παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχε δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ότι δεν έκανε όμως ο έμπειρος σέντρερ φορ, το πέτυχε η χρυσή αλλαγή του Σίνισα Γκόγκιτς, Λαμπίν. Ο 20χρονος Ιβοριανός με την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας, με κεφαλιά κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό της άμυνας του Ηρακλή και να χαρίσει μία υπερ-πολύτιμη νίκη, με την οποία οι Κρητικοί πήραν αέρα 5 βαθμών από την 2η θέση.
Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης (86' Δωματάς), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Βερπακόφσκις, Χαντί (68' Χρυσοφάκης), Ζάχορα (57' Λαμπίν), Γκαντιάγκα.
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Γ. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Πούλγκα (59' Βανγκελί), Γιέσιτς, Ζουλιώτης, Μπαράνγκος, Λαμπρόπουλος, Δήμου (78' λ.τ Μήτσης), Ρούτσης (65' Α. Σικαλιάς), Ρεπετσάς, Χαϊκάλης.

www.gazzetta.gr