Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Περίμεναν το λεωφορείο και τους ερχόταν... Λαμποργκίνι!



Μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα καλύτερο από το να πηγαίνετε το πρωί στη δουλειά σας με μία Λαμποργκίνι ή ένα λεωφορείο γεμάτο...
με αξιολάτρευτα κουταβάκια;

Η "Qualcomm", μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται ψηφιακά ασύρματα τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και υπηρεσίες, στα πλαίσια της νέας της διαφημιστικής εκστρατείας, έδωσε σε ορισμένους τυχερούς κατοίκους τους Λος Άντζελες την ευκαιρία να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία, με σκοπό να αποδείξει ότι οι άνθρωποι μπορούν να «ζήσουν καλύτερα με το κινητό τους τηλέφωνο».

Συγκεκριμένα, η "Qualcomm" γέμισε με διαφημιστικές αφίσες μια στάση λεωφορείου, οι οποίες προέτρεπαν τους ανθρώπους που περίμεναν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα προκειμένου να πλοηγηθούν σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα σε περίπτωση που βιάζονταν ή βαριούνταν.

Δευτερόλεπτα αφού έμπαιναν στην ιστοσελίδα, έκπληκτοι οι άνθρωποι αυτοί έβλεπαν να καταφτάνει μπροστά τους μία Λαμποργκίνι, ένα έλκηθρο με σκύλους ή ένα λεωφορείο γεμάτο κουταβάκια, με σκοπό να τους προσφέρουν μία αξέχαστη ιδιωτική βόλτα.


directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου