Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Συμπαράσταση και από τους εμπόρους στους απεργούς

 


Συμπαράσταση και από τους εμπόρους στους απεργούς
Διαβάστε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας.


Την συμπαράστασή της στους αγώνες των απεργών της 20ης Φεβρουαρίου εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: 
"Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας εκφράζει τη στήριξή της στα αιτήματα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, τα οποία προκάλεσαν την Απεργία, που οι δύο οργανώσεις κήρυξαν για τις 20 Φεβρουαρίου.
Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας αποφάσισε την συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις και παρακίνησε τα αντίστοιχα όργανα των Εμπορικών Συλλόγων να πράξουν το ίδιο στις συγκεντρώσεις των περιοχών τους.
Είναι απαραίτητο σε μια περίοδο που στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία βρίσκεται υπό τη μέγγενη μιας πρωτοφανούς για τα ευρωπαϊκά δεδομένα λιτότητας, όλες οι κοινωνικές ομάδες να επιδεικνύουν αλληλεγγύη μεταξύ τους.
Ο κλάδος του εμπορίου βρίσκεται και αυτός σε μια εξαιρετικά δεινή θέση, έχοντας να αντιμετωπίσει την προσπάθεια ανοίγματος των καταστημάτων καθ’ όλες τις Κυριακές του χρόνου, κάτι που απειλεί άμεσα την οικονομική επιβίωση των Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μας συνδράμουν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που αφορά στο σύνολο της κοινωνίας είτε επιχειρηματίες είτε καταναλωτές."
Στη φωτογραφία η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βούλα Αγιοστρατίτη.
 
 
απόhttp://www.egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου